Open huis CWZ Waalsprong

Nijmegen - Met de komst van cardiologen kunnen patiënten nu voor elk specialisme terecht bij CWZ Waalsprong. "We houden spreekuur voor controleafspraken, onderzoeken en alle andere niet spoed-verwijzingen", zegt cardioloog Marc Gomes. "Vanaf begin 2020 kunnen we ook fietsproeven afnemen en hart-echo's maken op de poli Waalsprong. Dat kan steeds vaker tijdens één bezoek en dan krijgen mensen de diagnose direct al mee."

De polikliniek aan de Carbatinastraat 3 in Nijmegen-Noord is kleinschalig en heeft belangrijke nieuwe voorzieningen als een apotheek, bloedprikken en diverse onderzoeksmogelijkheden. Samen met de zorgpartners van Gezondheidscentrum Waalsprong biedt CWZ alle bewoners van de regio Waalsprong de zorgdiensten die ze nodig hebben zoals een huisarts, fysiotherapeut, de GGD, verloskundigen en logopedisten.

CWZ Waalsprong houdt zaterdag 26 oktober van 10.00 tot 15.00 uur open huis. Er is van alles te beleven: ervaar hoe het is om te leven met een oogziekte, leer bloedprikken, maak je eigen medicijn of woon een snijpracticum bij waar je een echt hart kunt zien en cardioloog Erwin Zegers de anatomie van het hart uitlegt.

www.cwz.nl/waalsprong.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden