Deelnemers van de workshop van Stijn Fransen.
Deelnemers van de workshop van Stijn Fransen. (Foto: Joyce van Onzenoort)

Stijn Fransen geeft acteerworkshop bij Musicalschool Star Stage

Nijmegen - Achtentwintig deelnemers hebben vorige week bij Musicalschool Star Stage een workshop gevolgd bij Stijn Fransen.

"Ik ken Stijn van mijn opleiding. We volgden beide de musicalacademie en ik vind het fantastisch dat Stijn dit voor Star Stage wilde doen", aldus eigenaresse Anne Peuscher. "Voor de deelnemers een waanzinnige ervaring om van iemand uit het vak met zoveel kennis en ervaring een workshop te krijgen. Iedereen ging met foto en handtekening en een hele nieuwe ervaring weer terug naar huis. Een super geslaagde dag."

Stijn begon haar carrière als actrice in Spangas. Daarna kreeg ze een rol in Goede tijden, slechte tijden waar ze Sam Dekker speelde, ze acteerde in twee bioscoopfilms, stond in de finale bij het populaire tv programma Dance, Dance, dance en ze was vorig seizoen één van de deelnemers bij Expeditie Robinson.

Er waren afgelopen week meer workshops waar deelnemers zich voor konden aanmelden. Naast Stijn Fransen heeft Anne Peuscher nog een bekendheid weten te strikken: musicalster Maickel Leijenhorst. Hij heeft veertien grote musicalproducties op zijn naam staan en was danser bij Michael Jackson. Hij heeft een dansworkshop voor zijn rekening genomen. "Maickel zet de leerlingen echt hard aan het werk en laat hen ervaren hoe repetities eraan toe gaan bij echte grote musicalproducties."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden