Foto:

Te huur: locatie voor paviljoen in Rivierpark

Nijmegen - Het Rijksvastgoedbedrijf biedt in samenwerking met Gemeente Nijmegen en Rijkswaterstaat een locatie aan voor een seizoensgebonden paviljoen in Rivierpark Nijmegen-Waal. De openbare inschrijving voor de huurovereenkomst voor deze locatie sluit op 8 januari 2020.

Het paviljoen kan worden gerealiseerd op de westelijke landtong en mag een oppervlakte hebben van maximaal 350 vierkante meter. Qua functie biedt het bestemmingsplan verschillende mogelijkheden: van horeca, recreatie tot cultureel-maatschappelijk. Omdat het Rivierpark in de winter gedeeltelijk onder water kan komen te staan, mag het paviljoen alleen tussen mei en oktober zijn opgebouwd.

De locatie ligt vlak bij het evenemententerrein de Ossenwaard en de Zaligebrug. De uitstraling van dit gebied kenmerkt zich door 'natuur en rust'. Om die uitstraling te behouden, wordt van partijen die willen deelnemen aan de openbare inschrijving gevraagd om hun visie op de uitstraling van hun paviljoen in te dienen. De wens is dat het paviljoen een bijdrage levert aan de landschappelijke kwaliteit van het Rivierpark, bijvoorbeeld door middel van natuurinclusieve maatregelen.

Deze locatie is de eerste van drie seizoensgebonden paviljoenen die in het westelijk deel van het Rivierpark gerealiseerd worden kunnen. Voor deze locatie sluit het Rijkvastgoedbedrijf een huurovereenkomst namens Rijkswaterstaat die de eigenaar is van de grond. Het Rijksvastgoedbedrijf selecteert de toekomstige huurders via een openbare inschrijving, zodat de nieuwe huurders op objectieve en transparante wijze worden gekozen. Tot 8 januari 2020 kunnen geïnteresseerden zich inschrijven. Meer informatie over deze openbare inschrijving is te vinden op www.biedboek.nl.

Direct link: https://www.biedboek.nl/nl/realestate/view/558/gelegen-op-het-eiland-veur-lent-tussen-de-waa

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden