Presentatie 'Hoe je profvoetballer wordt'

Nijmegen - Aanstormend voetbaltalent (en hun ouders) en actieve voetballers zijn donderdag 14 november welkom bij de presentatie van het boek 'Hoe je profvoetballer wordt' van Jeroen Otten en Ivo Spanjersberg. De schrijvers (beide psycholoog) gaan bij Dekker v.d. Vegt aan de Marikenstraat 29 in Nijmegen in gesprek over de mogelijkheden en kansen om profvoetballer te worden. Oud-profvoetballer Arjan Ebbinge (o.m. N.E.C., SC Heerenveen en FC Groningen) is aanwezig en vertelt over zijn ervaringen. Aanvang 19.00 uur, gratis entree, wel graag aanmelden via tel. 024 - 3020130 of info@dekkervdvegt.nl.

Onder meer Sari van Veenendaal, Ron Vlaar, John Heitinga, Jens Toornstra, Henk Fraser, Boudewijn Zenden, Gerald Vanenburg, Dennis en Gerard de Nooijer, Kirsten van de Ven en Patrick Lodewijks hebben aan het boek meegewerkt.

Hoe je profvoetballer wordt

Iedere voetballer fantaseert er wel eens over om prof te worden. Wat kun je doen om die fantasie werkelijkheid te maken? Of, als het daarvoor nu te laat is, wat had je moeten doen? Psychologen Jeroen Otten en Ivo Spanjersberg gingen, samen met zestien jonge collega's, op onderzoek uit. Zij spraken 76 (oud-)profvoetballers, jeugdtrainers en andere deskundigen uit het profvoetbal en stelden hen vragen over talent, techniek, conditie, mentaliteit en veel meer.

In 'Hoe je profvoetballer wordt' beschrijven de auteurs, aan de hand van honderden anekdotes uit het profvoetbal, de belangrijkste regels waaraan je je volgens de experts moet houden. Je krijgt praktische tips en ideeën over spelinzicht, fitheid, omgaan met tegenslag en doelen stellen, maar ook informatie over loopbaanplanning, omgaan met supporters en zaakwaarnemers en de lokroep van het grote geld.
Goed nieuws: je kunt veel doen om je kansen om prof te worden te vergroten!

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten