Opening LEGO-speciaalzaak de Blokkenpiloot

Nijmegen - Op zaterdag 16 november wordt LEGO-speciaalzaak de Blokkenpiloot officieel geopend door burgemeester Bruls van Nijmegen. De opening vindt aansluitend plaats op de intocht van Sinterklaas.

De officiële openingshandeling bestaat uit het ophangen van de LEGO-vlag aan het pand van de Blokkenpiloot in de Lange Hezelstraat. Het staat symbool voor de terugkeer van het wereldberoemde speelgoedmerk in het Nijmeegse straatbeeld, dat nagenoeg verdween na de sluiting van drie Intertoys vestigingen in mei.

De Blokkenpiloot opende op 7 september haar deuren voor het publiek en voert het complete assortiment LEGO sets, collectible minifiguren en bouwboeken. De winkel is voorzien van meerdere bouwtafels en displays waar de nieuwste LEGO sets bewonderd kunnen worden. Wat niet mag ontbreken is een interactieve speeltafel met een iPad, waarmee augmented reality games zoals Hidden Side en op afstand bestuurbare robots gespeeld kunnen worden. Bezoekers kunnen even uitpuffen in de chill out lounge en genieten van LEGO-films en boeken.

Op 16 november wordt in de Blokkenpiloot ook een Pick-A-Brick muur geopend. Hier kunnen losse LEGO-stenen in diverse kleuren gekocht worden, een unicum in de wijde omgeving.

Ter ere van de opening heeft de Blokkenpiloot een speciale dagactie op 16 november: iedere klant ontvangt bij besteding boven 20 euro een surprise LEGO-minifiguur cadeau.

De officiële opening door burgemeester Bruls is tussen 14.30 en 15.30 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden