Music Meeting start Early Bird ticketverkoop

Nijmegen – International Music Meeting Festival vindt komend jaar plaats op 30, 31 mei en 1 juni, tijdens Pinksteren, in Park Brakkenstein in Nijmegen. Het driedaagse muziekfestival start volgende week met de verkoop van Early Bird tickets via www.musicmeeting.nl.

Vanaf 6 december om 10.00 zijn er voordelige weekendtickets voor 3 dagen te koop, naast camping- en groepstickets. Vroege vogels die Music Meeting niet willen missen kunnen tot 1 februari een 3-Day Ticket aanschaffen voor €65. Daarna gelden de reguliere toegangsprijzen en zijn er ook dagtickets beschikbaar.

International Music Meeting Festival gaat dwars door stijlen, genres en culturen. Compromisloos en avontuurlijk. Van jazz en improvisatiemuziek tot traditionele muziek en unieke cross-overs. Tijdens het Pinksterweekend staat Park Brakkenstein in Nijmegen drie dagen lang in het teken van muzikale ontmoetingen en internationale samenwerkingen. Met meer dan dertig concerten. Maar ook met interviews, mini-concerten, masterclasses en workshops.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden