Vrijwilligersfeest 'Lokaal Compliment'

Vrijwilligersfeest 'Lokaal Compliment'

Nijmegen - Op zaterdagavond 7 december vindt dit jaar het Lokaal Compliment plaats, in de Lindenberg. Vrijwilligerscentrale Nijmegen en gemeente Nijmegen willen hiermee alle vrijwilligers van Nijmegen bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar.

'Vrijwilligers maken het verschil. Zonder hen zou onze stad er niet zo mooi uitzien', aldus Mirjam Kaptein, directeur van de Vrijwilligerscentrale Nijmegen (VWC). Daarom organiseert de VWC - in opdracht van de gemeente - een feestelijke avond voor iedereen die zich dit jaar vrijwillig heeft ingezet. Of het nu maar één keertje was of wekelijks, iedereen is welkom! Ook mensen die geen vrijwilligerswerk doen, maar zich wel actief inzetten voor hun buurt, zijn van harte welkom op het Lokaal Compliment. Denk bijvoorbeeld aan bewoners die de buurttuin onderhouden, samen eten in de wijk, de lokale kerstmarkt opzetten of andere activiteiten organiseren. 'Het is een feest ter waardering en een compliment aan iedereen die zich vrijwillig inzet voor de Nijmeegse samenleving'.

Een avond vol sensatie

Ook dit jaar belooft het weer een spectaculaire avond te worden. Vol met popcorn, bingo in een ander jasje, een snufje wetenschap en een swingende DJ.

Een paar hoogtepunten:

  • Go Short presenteert korte films. Laat je verrassen op het grote doek!
  • een zinderende Top 2000-bingo. Herken alle hits en win toffe prijzen!
  • colleges in de Steigerzaal. Een half uurtje met gespitste oren op het puntje van je stoel...
  • lekkere muziek. Kom maar op met die dansmoves!

Vertel het verder en vraag andere vrijwilligers mee!

Entree: Gratis. Van 19.30 - 23.00 uur.

Aanmelden via www.vwc-nijmegen.nl

Plaats: De Lindenberg, Ridderstraat 23, Nijmegen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden