Foto:

Auto en CBF keurmerk voor Kinderdroomwens

Nijmegen - In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) sponsoren bedrijven steeds vaker goede doelen, vaak met een CBF keurmerk. Voor Motron Porsche is een MVO sponsoring vertaald in het schenken van een auto voor stichting Kinderdroomwens. Stichting Kinderdroomwens kan nu gebruik maken van een Volkswagen Beetle.

Stichting Kinderdroomwens ondersteunt kinderen en jongvolwassenen met traumatische ervaringen in de leeftijd van 6 t/m 25 jaar. De stichting draagt er toe bij dat deze kinderen en jongvolwassenen zich ondersteund voelen vanuit hun eigen kracht, talenten en mogelijkheden. Juist door de kinderen, jongeren en families met elkaar te verbinden maakt dit hun sterk.

Motron is een gepersonaliseerd bedrijf in Porsche. Met veel toewijding ontstond er een mooi bedrijf dat naast maatschappelijk verantwoord ondernemen ook de verbinding tussen medewerkers en hun kwaliteiten hoog in het vaandel heeft. Omdat Motron al meerdere keren vrijwillige ingezet heeft gegeven aan Stichting Kinderdroomwens, begrijpen zij hoe belangrijk het is om dit werk voort te kunnen zetten. De Beetle zal hierin de symbolische verbindende factor mogen zijn.

Ook Roel Olieslager die een mooi ontwerp heeft gemaakt voor de bestickering en Scholtensign die korting heeft gegeven op het wrappen van de auto mogen best in het zonnetje staan. De sleutel van de auto is officieel overhandigd aan de Nijmeegse Monique Hogenboom van Stichting Kinderdroomwens. "Deze nieuwe prachtige auto staat symbool voor de toekomst!"

CBF keurmerk

Ander nieuws is dat stichting Kinderdroomwens het CBF keurmerk heeft. Naar aanleiding van de malifide stichting met een bijna gelijke naam, heeft het CBF de stichting benaderd om het keurmerk aan te vragen. Het CBF houdt toezicht op erkende goede doelen en toetst of goede doelen aan hun strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo kun je ervan uitgaan dat Erkende Goede Doelen daadwerkelijk een bijdragen leveren aan een betere wereld. "Kinderdroomwens is enorm trots!"

www.kinderdroomwens.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden