Kerstvakantie in Museum Kasteel Wijchen

Wijchen - Tijdens de kerstvakantie is er in Museum Kasteel Wijchen van alles te doen en te beleven voor zowel jong als oud.

Voor de jongere kinderen is er op zaterdag 28 december 2019 en 4 januari 2020 een workshop vliegtuigjes vouwen en parachuutjes maken. De workshop is op beide dagen doorlopend tussen 13.00-17.00 uur (inloop) en inbegrepen bij een museumticket.

Voor gezinnen en families met kinderen vanaf 8 jaar is er de spannende escape route 'Het verloren verhaal van Gelderland'. De escape route is te spelen tijdens de openingstijden. Reserveren via de website.

In het Koetshuis kunt u de tentoonstelling 'Vrij! Wijchen herdenkt '40-'45' bekijken en in het kasteel de tentoonstelling 'Emilia van Oranje Nassau. Kasteelvrouwe in Wijchen'.

Maandagen en dinsdagen is het museum standaard gesloten. Daarnaast is het museum gesloten op woensdag 25 december (1e kerstdag) en woensdag 1 januari 2020 (nieuwjaarsdag). Tijdens de kerstvakantie is de vaste collectie en de tentoonstelling over Emilia van Oranje Nassau alle openingsdagen van 13.00-17.00 uur te bezoeken.

www.museumwijchen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden