Concerten Les Étoiles

Groesbeek - Het Nijmeegse Vrouwenkoor Les Étoiles verzorgt zaterdag 1 en zondag 2 februari drie concerten. Op het programma staan aria’s van bekende componisten als Verdi, Bizet en Puccini. Centraal staat de vrouw in al haar rollen: als (heilige) moeder, maagd, en minnares. Of juist als heks, priesteres, dochter en femme fatale. Aan emotie en drama geen gebrek. Vandaar de titel: Laat ons lachen, laat ons huilen!

De optredens zijn in Kapel onder de Bogen (Park Dekkerswald) aan Parklaan 273 in Groesbeek zaterdag 1 februari (20.00 uur) en zondag 2 februari (11.00 én 15.00 uur). Entree: voorverkoop € 15,00 (inclusief een kop koffie of thee in Brasserie De Serre). Aan de deur € 17,50.

Vrouwenkoor Les Étoiles bestaat dit jaar twintig jaar. Zangpedagoog en dirigent Anja Kwakkestein richtte het koor op om haar leerlingen te leren in een ensemble te zingen. De groep is uitgegroeid tot een volwassen koor van ongeveer dertig leden. Het repertoire bestaat uit klassieke werken, met uitstapjes naar lichte muziek en wereldmuziek.

Tickets zijn online verkrijgbaar via:

Zaterdag 1 februari 20 - 22 uur:        https://www.ticketkantoor.nl/shop/ridiamozat2

Zondag 2 februari 11 - 13 uur:         https://www.ticketkantoor.nl/shop/ridiamo2feboch

Zondag 2 februari 15 - 17 uur:         https://www.ticketkantoor.nl/shop/ridiamo2febmid

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden