Het Happietaria Management Team van de 11e editie van Happietaria.
Het Happietaria Management Team van de 11e editie van Happietaria. (Foto: Antrude Oudman)

Happietaria zoekt pand!

Pop-up restaurant Happietaria Nijmegen hoopt van 18 februari t/m 18 maart 2020 voor de elfde keer haar deuren te openen. Dit jaar met als (goede) doel de wederopbouw van de veerkrachtige landbouwsector in Syrië. Echter, het gewenste pand is nog niet gevonden.

Happietaria wordt elk jaar door studentenvrijwilligers in verschillende Nederlandse steden opgezet. Deze studenten hebben veelal een christelijke achtergrond en hopen met dit initiatief van stichting Tear mensen te helpen om zelf op te staan uit armoede en onrecht. Aan het hoofd van elk restaurant staat een Happietaria Managementteam, waaronder diverse commissies vallen. Zo kent Happietaria Nijmegen bijvoorbeeld een menucommissie met echte fijnproevers, een kookcommissie vol keukenprins(ess)en en niet geheel onbelangrijk: een pandcommissie. Deze zeer praktische commissie is in Nijmegen reeds een aantal maanden op zoek naar een mooie en geschikte locatie voor het restaurant, maar helaas zonder resultaat. Daarom vraagt zij nu iedereen in de regio Nijmegen om hulp bij het vinden van een geschikte horecagelegenheid, opdat Happietaria ook dit jaar weer een succes wordt én de Syrische boeren gesteund kunnen worden. Alvast heel hartelijk dank!

Alle tips voor een / die kunnen leiden tot een potentieel pand zijn meer dan welkom. U kunt ze mailen naar info.nijmegen@happietaria.nl of naar pand.nijmegen@happietaria.nl of bellen naar 0613037054. Alvast bedankt!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden