Doe het goed met (H)op de fiets

Nijmegen - Hoppenbrouwers fietst vanaf nu door de straten van Nijmegen met de elektrische bakfiets. Dat brengt meerdere voordelen met zich mee: zo zijn de monteurs in het altijd drukke centrum snel op locatie van bestemming zonder parkeerproblemen én duurzaam bezig.

Aanleiding van de fiets was een nieuwe collega vanuit het Werkbedrijf Nijmegen die tijdelijk geen auto kon rijden. "Toen we nadachten hoe we deze collega toch zijn werk konden laten doen, vielen er meerdere puzzelstukken op de juiste plek," aldus Rick Schraven, vestigingsleider bij Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen. "Met de elektrische bakfiets zetten we een mooie stap richting onze ambitie om de duurzaamste technisch dienstverlener te worden. Daarnaast zijn we veel flexibeler inzetbaar voor onze klanten in het centrum."

Hoppenbrouwers en Werkbedrijf Rijk van Nijmegen

Sinds 2019 hebben is de samenwerking met het Werkbedrijf Rijk van Nijmegen extra verstevigd. "Hun gedachte, iedereen verdient een plek op de arbeidsmarkt, past bij onze eigen missie. De medewerkers staan bij Hoppenbrouwers Techniek op nummer één. Onze filosofie: tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten." Schraven: "Wij zien heel graag mensen bij ons binnenkomen die écht willen. We willen dan ook graag in diegene investeren om hem verder te brengen. Letterlijk in dit geval."

Over Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers is een familiebedrijf dat sinds 1918 is uitgegroeid naar tot een moderne technisch dienstverlener die streeft naar duurzaam ondernemen. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden