Land van Taal & Waal

Nijmegen - Op 23 januari gaat om 20.30 uur in Trianon Nijmegen een mooie reeks avonden van start waarin schrijvers en zangers elkaar ontmoeten. De verbindende factor is telkens de Nederlandse taal. 

Café Trianon werd inmiddels door diverse schrijvers (en niet de minsten) beschreven. A.F.T. zat er aan de bar en Frank B. vond er mooie zinnen in de nachtelijke uren. Pé Hawinkels hangt als literair baken tegen de voorruit en ook Thomas Verbogt zag hoe het bruine Nijmeegse café de pleisterplaats was van schrijvers en dichters. In die traditie pakken Dirk-Wim In T Hof en Dick Dijkman de draad weer op. Met talkshowhost Marcel Rözer zoeken de gasten - Arthur Umbgrove, Annemarie Haverkamp en Wout Waanders - in hun taal naar het verborgene. En naar de schoonheid. Dirk-Wim In T Hof brengt in zijn liedjes een ode aan de Nederlandse taal, Marcel Rözer leest een column voor en Dick Dijkman zorgt voor het perfecte geluid.

Het Land van Taal en Waal is een literaire talkshow zonder al te veel drempels waarin op lichtvoetige wijze woorden, zinnen, gedichten en liedjes voor het voetlicht worden gebracht.

Locatie: Club Trianon, Berg en Dalseweg 33, Nijmegen.

www.trianonnijmegen.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden