Van Tuin Tot Bord in Lindenholt en Grootstal

Nijmegen - Van Tuin Tot Bord is een initiatief door en voor buurtbewoners. Die bewoners werken samen in de moestuin, in de keuken en in het buurtrestaurant. Bij Van Tuin Tot Bord kun je ieder week lekker en gezond eten en mensen uit de buurt ontmoeten. Ook kun je meedoen als vrijwilliger. In februari gaan er drie nieuwe wekelijkse buurtrestaurants van start in Lindenholt (vanaf 5 februari) en Grootstal (vanaf 11 februari). Start steeds om 18.00 uur.

In Lindenholt zijn er twee locaties: Buurtrestaurant Wijkatelier Lindenholt (op woensdag, tel. 024-3770098, hetwijkatelier@vantuintotbord.nl) en Buurtrestaurant de Broederij (op donderdag, tel. 024-679323, debroederij@vantuintotbord.nl). In Grootstal is de locatie Buurtrestaurant de Schakel (op dinsdag, deschakel@vantuintotbord.nl). Voor 6,50 euro (tot 12 jaar 3,50 euro) wordt een driegangenmaaltijd geserveerd. Reserveren is noodzakelijk en kan tot 12.00 uur op de dag zelf.

Wil je graag als vrijwilliger in een kookgroep of liever in de moestuin aan de slag? Stuur dan een mail naar: info@vantuintotbord.nl.

www.vantuintotbord.nl

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden