Foto:

Geurts en de Blij // Allebei Alleen

Nijmegen - Hij maakt theater en hij maakt liedjes. Allebei alleen. Beiden ontdekten dat ze het vaak over hetzelfde hebben. Of althans, willen hebben.Geurts is Nijmegenaar, schrijft en speelt Nederlandstalige liedjes. Voor Geurts is deze avond, na jarenlang optreden in kleine cafeetjes tot en met Merleyn, nu zijn theaterdebuut. Hij wil altijd meer vertellen dan hij in zijn liedjes kwijt kan. De Blij heeft zijn beroep gemaakt van vertellen en is altijd op zoek naar manieren hoe verhalen hun weg vinden naar publiek. In deze voorstelling brengen Geurts en de Blij twee optredens en staan toch gelijktijdig op het podium. Een avond waarbij de liedjes besproken worden en de verhalen bezongen.

Theater VIER is een intiem theater middenin de Nijmeegse binnenstad. Het theater presenteert naast gezamenlijke initiatieven (Kunstnacht, Popronde) ook een eigen en unieke programmering, waarin vooral aandacht is voor talentvolle nieuwe makers.

'Allebei Alleen' is te zien op zaterdag 8 februari om 20:30 (foyer open om 20:00) in Theater VIER, Derde Walstraat 98 in Nijmegen | Kaarten kosten 7,50 euro en zijn online verkrijgbaar via www.vierhettheater.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden