Foto: Ron Wevers

Nieuwe aankleding gevel de Lindenberg

Nijmegen - De Lindenberg kreeg in december 2019 te horen dat voor de spandoeken die het pand de afgelopen veertien jaar hebben gesierd nooit een vergunning is aangevraagd. Ze moesten eraf. In de kerstvakantie zijn de vier grote doeken verwijderd. "Nu rest een heel kaal pand, maar ook: ruimte voor nieuwe ideeën", aldus directeur Teddy Vrijmoet.

"We volgen nu de juiste weg: we dienen een plan in bij de Commissie Beelkwaliteit met als insteek: hoe kunnen we aan de buitenkant van het pand laten zien wat we de stad te bieden hebben. En dan kunnen we met die nieuwe, legale aankleding direct onze nieuwe benaming Cultuurhuis gaan uitdragen. Creatieve ideeën zijn zeker welkom, de Nijmegenaar moet immers tegen het pand aankijken. Laten we er samen weer wat moois van maken."

Stuur je idee naar info@delindenberg.com en misschien siert jouw idee vanaf komend voorjaar wel de gevel van het Cultuurhuis.

www.delindenberg.com

Meer berichten