Vertegenwoordigers van Gemeente Nijmegen en Michiel Cox (BTL Realisatie) kijken uit naar een sportieve samenwerking.
Vertegenwoordigers van Gemeente Nijmegen en Michiel Cox (BTL Realisatie) kijken uit naar een sportieve samenwerking. (Foto: Michiel Cox)

Onderhoudscontract sportvelden gemeente Nijmegen

Nijmegen - Alle 35 natuurgrassportvelden in de gemeente Nijmegen worden tot eind 2021 onderhouden door BTL Realisatie (vestiging Venray). Partijen hebben onlangs een onderhoudscontract ondertekend. Concreet worden de sportvelden dagelijks onderhouden en gemaaid, wordt het overige groen op de parken onderhouden en vindt er jaarlijks renovatie onderhoud plaats.

Projectleider Michiel Cox is bijzonder trots op dit contract. “De keuze voor BTL is gemaakt op basis van onze kwaliteit en duurzaamheid. Net als de gemeente Nijmegen vinden we innovatie en duurzaamheid erg belangrijk en tijdens onze werkzaamheden is hier dan ook volop aandacht voor. We hebben gekozen voor een aanpak waarbij we de uitdagingen samen met de gemeente gaan aanvliegen. Hierbij kijken we dan naar de duurzaamste uitvoeringstechnieken waarbij de kwaliteit een vereiste is en blijft."

Mocht de samenwerking goed verlopen, dan is er de mogelijkheid dat het contract met 2 jaar verlengd wordt. Cox: “Voor ons dus zaak om onze expertise te laten gelden en aan te tonen dat BTL de partner is op het gebied van sport.”

Meer berichten