Start IkPas Wijchen 40 dagen zonder alcohol

Start IkPas Wijchen 40 dagen zonder alcohol

Wijchen - IkPas 40 dagen zonder alcohol start in Wijchen woensdag 19 februari in Bibliotheek Wijchen met een discussieavond en de documentaire Roes waarin we kijken naar filmmaker Leo de Boer die een maand stopt met het drinken van alcohol. Samen met mensen die, net als hij, van gezelligheid en een drankje houden. Na afloop gaat journalist en radiomaker Corine van Dijk in gesprek met het publiek.

Er is een panel met presentator Henk Mouwe (bekend van o.a NCRV en Omroep Max), die z'n alcoholgebruik een maand op pauze zette en wethouder Titus Burgers, die vorig jaar met IkPas meedeed. Adviseur preventie Irmgard Poelmans (IrisZorg) en ouderenspecialist/wijkverpleegkundige Marjan Dikken (ZZG zorggroep) zijn aanwezig voor inhoudelijke vragen. Wat doet drank met je? Wat gebeurt er als je (tijdelijk) stopt? Waar en wanneer drinken we? En ben je minder gezellig zonder borrel?

Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur. Aanmelding is gratis en kan via 100talenten@bibliotheek-wijchen.nl

Meld je aan via IkPas Wijchen: https://ikpas.nl/regio/gelderland-zuid/gemeente-wijchen/ Wijchenaren kunnen vanaf 19 februari een IkPas polsbandje ophalen in het Huis van de gemeente aan de Kasteellaan 27 in Wijchen en in de bibliotheek, Campuslaan 6-8 in Wijchen.

ww.facebook.com/ikpaswijchen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden