Tandarts zoekt kunstgebit

Nijmegen - De afdeling Tandheelkunde van het Radboudumc zoekt 40 patiënten in de omgeving van Nijmegen en Arnhem die zich een nieuw kunstgebit willen laten aanmeten. Patiënten kunnen zich hiervoor direct en zonder wachtlijst aanmelden bij de Onderwijspraktijk van Tandheelkunde. Patiënten krijgen een korting van 25% op het reguliere tandartstarief.

"Binnen de Onderwijspraktijk leiden we de tandartsen van de toekomst op", vertelt Marc Visser, hoofd zorglogistiek onderwijspraktijk Tandheelkunde van het Radboudumc. "Dat betekent ook dat de studenten vlieguren moeten maken om zich deze behandeling eigen te maken." De afdeling zoekt daarom 40 patiënten die voor een kunstgebit in aanmerking komen. "We werken daarbij op dit moment zonder wachtlijst, patiënten kunnen direct terecht. We plannen altijd eerst een vrijblijvende intake in. Een kunstgebit helpt mensen die tanden of kiezen missen niet alleen om weer goed te kunnen kauwen of om beter te kunnen praten, vaak geeft het ook een gevoel van nieuw zelfvertrouwen."

"Mensen moeten wel rekening houden met de onderwijssetting waarbinnen de behandeling wordt uitgevoerd. Soms betekent dat een afspraak wat langer duurt omdat er meer mensen meekijken."

Voor meer informatie: tel. (024) 361 88 15 of via cpa.thk@radboudumc.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden