Het team van AH XL Sint Jacobslaan verheugt zich op de vernieuwde winkel (Foto: Albert Heijn XL Sint Jacobslaan)
Het team van AH XL Sint Jacobslaan verheugt zich op de vernieuwde winkel (Foto: Albert Heijn XL Sint Jacobslaan) (Foto: )

Metamorfose voor AH XL Sint Jacobslaan

Nijmegen - De Albert Heijn XL aan de Sint Jacobslaan in Nijmegen wordt compleet vernieuwd. De winkel krijgt het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn met heel veel ruimte voor vers en volop digitale vernieuwing. De winkel gaat zaterdag 29 februari om 15.00 uur dicht en wordt woensdag 25 maart om 12.00 uur feestelijk geopend.

De winkel wordt fors groter doordat het pand ernaast erbij komt. Supermarktmanager Huub Henskens: "De nieuwe stenen muur is er al als een nieuwe jas omheen gebouwd. We gaan drie weken sluiten om van binnen alles te verbouwen. Met als resultaat een prachtige winkel met veel vernieuwing! Tijdens de verbouwing kunnen klanten boodschappen doen bij Albert Heijn XL Dukenburg. Daar vinden zij het XL assortiment dat zij gewend zijn en is volop parkeergelegenheid."

Huub Henskens en zijn medewerkers vieren de heropening graag met klanten. "Het wordt van woensdag 25 maart tot zondag 29 maart extra gezellig in onze winkel. Er zijn proeverijen en leuke acties. Kom vooral langs en laat weten wat u van onze vernieuwde winkel vindt."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden