Festival TREK zoekt podiumtalent uit regio Nijmegen

Nijmegen - Festival TREK is op zoek naar creatief talent. Van 5 tot en met 7 juni komen creatieve acts in aanmerking voor een podiumplek in het Hunnerpark in Nijmegen. Festival TREK staat, naast een gevarieerd aanbod aan mobiele foodtrucks, garant voor verrassend entertainment van jonge theatermakers, kleinkunst- en muzikaal talent. In de programmering is veel ruimte voor acts en optredens van regionaal talent. Festival TREK roept daarom alle singer-songwriters, (semi-akoestische) bandjes, kleinkunstenaars, creatieve dans- en theateracts uit de regio op om zich aan te melden via de website.

Sinds vorig seizoen siert een overdekt hoofdpodium het festivalterrein. Vanwege de vele aanmeldingen van muzikaal en cultureel talent is er komend seizoen een extra podium gecreëerd, naast de verschillende bestaande mogelijkheden voor optredens zoals de intieme theatertent.

Kleinste expositie van de stad

Nieuw dit jaar is de kleinste expositie van de stad. De binnenkant van de Coca-Cola vuurtorenbar wordt in elke stad beschikbaar gesteld voor een creatieve mini tentoonstelling. Dit mag van alles zijn. Zo komen schilders, beeldhouwers, fotografen, videokunstenaars, sieraden- of tassenontwerpers die op een ludieke manier hun werk onder de aandacht willen brengen in aanmerking voor deze bijzondere expositieruimte. Inschrijven kan via de website o.v.v. kleinste expositie.

www.festival-trek.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden