Foto:

Let’s Make Comedy: festival voor cabarettalent

Nijmegen - Rotterdam heeft het Cameretten Festival, Leiden het Leids Cabaret Festival, en Gelderland heeft sinds dit jaar Let’s Make Comedy! De Vereniging Gelderse Podia geeft met dit festival nieuw cabarettalent de kans om dicht bij huis op een open podium bij één van de deelnemende Gelderse podia vlieguren te maken. Op woensdag 18 maart start om 20.30 uur de halve finale van Let’s Make Comedy te zien in het Lindenberg Theater in Nijmegen.

Over het festival
Let's Make Comedy is het festival waarin Gelderse Podia op zoek gaan naar het meest indrukwekkende talent op het gebied van stand-up comedy. Met acht voorrondes, vier kwart finales en twee halve finales in de provincie Gelderland. De grote finale is op 21 maart 2020 in het Posttheater te Arnhem. Let’s Make Comedy wordt georganiseerd door vereniging Gelderse Podia in samenwerking met het Posttheater en AOT Events.

Professionele, ervaren comedians presenteren als Master of Ceremony (MC) het Let’s Make Comedy festival. Pieter Jouke (comedian en schrijver van o.a. het VPRO-programma Zondag met Lubach) ondersteunt de halvefinalisten tijdens workshops in de opbouw van hun tekst en performance. De jury is samengesteld uit vak-experts op het gebied van theater en comedy. 

Na de uitreiking van de ‘Let’s Make Comedy Award’ op 21 maart 2020 vindt in het najaar van 2020 een Finalistentour plaats langs de deelnemende Gelderse podia.Toegang is 15 euro.

www.delindenberg.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden