Sirene Sale maart

Nijmegen - Elke eerste maandag van de maand – vanaf het moment dat de sirenes gaan om 12.00 uur – kun je voor een voorstelling een toegangskaart met korting kopen. Stadsschouwburg & De Vereeniging, LUX en de Lindenberg kiezen maandelijks een voorstelling voor jou.

Het aanbod geldt voor: de musical Goodbye Norma Jeane op zondag 15 maart in Stadsschouwburg Nijmegen, de dansvoorstelling van Jens van Daele & Burning Bridges NachtHexen IV: Battre op zaterdag 21 maart in LUX en de indrukwekkende solovoorstelling met Saskia Temmink Doet sneeuw pijn op woensdag 25 maart in de Lindenberg.

Van maandag 2 maart 12.00 uur tot dinsdag 3 maart 12.00 uur kun je voor deze voorstellingen voor een gereduceerd tarief kaarten kopen: bij de Lindenberg betaal je € 10,00 voor een kaartje en bij LUX en de Stadsschouwburg & De Vereeniging krijg je 50% korting op de entreeprijs.

De kaarten voor de Sirene Sale-voorstellingen zijn te koop via de website en aan de kassa bij het desbetreffende theater. Het aantal actiekaarten is beperkt, dus wees er snel bij!

Goodbye Norma Jeane Zo 15 maart | 15.00 | de Stadsschouwburg. Marilyn Monroe. Een actrice. Een wereldberoemd icoon. Een begeerd sekssymbool. Een turbulent leven. En een dood waarover nog altijd de meest bizarre verhalen rond gaan. In 1984 belt Henri Mortensen, een jonge en ambitieuze journalist, ergens in Europa aan. Een vrouw van 58 opent de deur en stelt zich voor als Jane Edwards, maar de jongeman weet wel beter: de vrouw die voor hem staat is Norma Jeane Baker. Ooit beroemd als Marilyn Monroe waarvan de wereld niet beter weet dan dat ze 22 jaar eerder, op 5 augustus 1962, is overleden… Deze musical gaat over die ene raadselachtige laatste nacht van Marilyn Monroe.

Jens van Daele & Burning Bridges - NachtHexen IV: Battre Za 21 maart | 20.00 | LUX. NachtHexen IV: Battre is het vierde deel in een reeks van choreograaf Jens van Daele over ‘sterke vrouwen in straffe tijden’. Moed, doorzettingsvermogen, mededogen en spijt vormen hierin de rode draad. Ruige dans op spannende muziek van Greg Smith en Richard van Kruysdijk; een live dansconcert dat afstormt op een remise. Jens van Daele flirt met gevaar in brutale bewegingstaal. Ook een aanrader voor liefhebbers van muziek en theater! Jens Van Daele gooide in 2010 in Europa en Canada hoge ogen met Battre le Fer/Battre le Noir.

Solo Stories / Saskia Temmink - Doet sneeuw pijn Wo 25 maart | 20.30 uur | de Lindenberg. Doet sneeuw pijn is een tragikomische theatersolo, gebaseerd op het indrukwekkende boek van journalist Carolien Spaans. Saskia Temmink (o.a. bekend van De Vloer op en Bloedverwanten) speelt deze aangrijpende solo over het gat dat achterblijft nadat een vrouw haar man verliest en alleen achterblijft met haar zoontje. Hoe blijf je overeind als vrouw en moeder in tijden van ondraaglijk verdriet en hoe vind je de kracht die nodig is om verder te gaan? Van de makers van LEEF!, PAAZ, Ma en Emma wil leven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden