Kaartverkoop Go Short

Nijmegen - Go Short publiceert donderdag 5 maart het volledige programma online. Vanaf dat moment kunnen tickets gekocht worden. Maandag 2 maart houdt Go Short de allerlaatste Sirene Sale voordat de officiële kaartverkoop van start gaat.

De meeste Nijmegenaren kruipen op de eerste maandag van de maand, bij het loeien van de sirenes, achter de computer. Want de Sirene Sale is inmiddels een begrip. Als de sirenes om 12.00 uur afgaan, is dat het startschot voor een 24-uur durende korting in cultureel Nijmegen. De aankomende Sirene Sale is de allerlaatste voorverkoop voordat de officiële kaartverkoop van start gaat. Tijdens deze sale kan een Shortcut gekocht worden voor maar €20 in plaats van €25. Met een Shortcut bezoek je drie filmblokken naar keuze tijdens Go Short 2020.

Programma live en kaartverkoop gestart

De kaartverkoop voor Go Short 2020 start op 5 maart. Tickets zijn te koop op goshort.nl. Vanaf 5 maart staat ook het volledige programma online.

Meer over Go Short

Go Short is hét platform voor de korte film en filmtalent van Nederland. Al meer dan 10 jaar zet Go Short zich in om jonge talentvolle filmmakers een podium te bieden waarop ze zich ontwikkelen, een netwerk opbouwen en hun films aan een breed publiek tonen. Naast het internationale filmfestival in Nijmegen dat ieder jaar begin april plaatsvindt (in 2020 van 1 t/m 5 april) en zo’n 19.000 bezoekers trekt, heeft Go Short het hele jaar door een actieve rol in productie, distributie en het cureren van korte films en de ondersteuning van talentvolle filmmakers. Go Short is de officiële gateway naar de Oscars, BAFTA’s en de European Film Awards.

www.goshort.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden