Impressie van het afgelopen Repair Café. Bezoekers en vrijwilligers herstellen samen kapotte spullen.
Impressie van het afgelopen Repair Café. Bezoekers en vrijwilligers herstellen samen kapotte spullen. (Foto: )

Repair Café in het OBG

Nijmegen - Het OBG Dienstencentrum aan Prof. Cornelissenstraat 2 in Nijmegen is zaterdag 21 maart van 11.00 tot 13.30 uur het decor voor het Repair Café. Men kan er terecht voor reparaties aan kleine elektrische en huishoudelijke apparaten, kleding, meubeltjes, lampen, laptops, speelgoed, fietsen en rollators.

Deskundige vrijwilligers proberen samen met u zoveel mogelijk kapotte spullen te repareren en zo van de afvalberg te redden. Gereedschap en reparatiemateriaal zijn aanwezig. Bezoekers kunnen zelf meewerken aan de reparatie of in ieder geval meekijken en leren.

Door de drukte kan het zijn dat u wat langer moet wachten op uw beurt. U kunt dan aan de leestafel met boeken over repareren en klussen inspiratie opdoen.

Ook wie niets heeft om te repareren, is van harte welkom om mee te helpen bij een reparatie van iemand anders of voor een gezellig praatje. Repair Café gaat niet alleen om het repareren van spullen en het verminderen van de afvalberg, maar ook om mensen uit de stad samen te brengen en te verbinden.

repaircafenijmegen@hotmail.com

www.repaircafenijmegen.nl/oost

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden