Activiteiten Het Marikenhuis geannuleerd

Nijmegen - In verband met het Coronavirus is besloten het Marikenhuis in Nijmegen te sluiten voor alle activiteiten en bijeenkomsten tot maandag 6 april.

"Iedereen wordt opgeroepen om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken om verspreiding van het Coronavirus te beperken. Voor ons betekent dit dat we het activiteitenprogramma van het Marikenhuis opschorten tot maandag 6 april. Ook individuele gasten kunnen in deze periode niet in het huis terecht."

Heeft u toch behoefte aan een gesprek, stuur dan een mail naar info@marikenhuis.nl. Voor vragen over Kanker en leefstijl belt u naar 06-50590053 (Gina Beijen) Houdt u de website (www.marikenhuis.nl) in de gaten voor verder nieuws omtrent alle ontwikkelingen i.v.m. het Coronavirus.

Op www.thuisarts.nl vindt u altijd de meest actuele adviezen tegen het coronavirus. Op www.kanker.nl kunt u chatten of telefonisch vragen stellen over zaken die u als patiënt of naaste bezig houden. Bijvoorbeeld net na de diagnose, maar ook op andere momenten van de ziekte. Ook bestaat de mogelijkheid om lotgenoten online te ontmoeten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden