Foto:

Milieustraten blijven open

Nijmegen - Dar blijft het afval aan huis ophalen. Dat geldt alleen niet voor grof afval. Verder blijven de milieustraten open. Dar roept bezoekers wel op voldoende afstand te houden op de milieustraten. Met deze maatregelen wil Dar de verspreiding van het coronavirus tegengaan.

Het ophalen van afval aan huis gaat door. Dit geldt voor gft-afval, plastic+, oud papier en restafval. Tot en met maandag 6 april haalt Dar geen grof afval aan huis op.

Milieustraten: h oud afstand
Veel inwoners gaan in deze tijd aan de slag om hun schuur of zolder op te ruimen. Dit zorgt voor lange wachttijden op de milieustraten. Dar vraagt inwoners www.dar.nl/coronavirus in de gaten te houden en niet allemaal tegelijk naar de milieustraten te komen.

Bij de ingang van de milieustraten stuurt Dar meer dan anders op het aantal mensen dat op de milieustraat mag zijn. Dar vraagt bezoekers op de milieustraat afstand te houden voor henzelf en voor Dar-medewerkers. Vermijd handen geven en raak zo min mogelijk het gezicht aan. Hoesten en niezen in de elleboog is ook hier belangrijk.

Dar volgt de richtlijnen van het RIVM. Houd voor actueel nieuws en updates de website van het RIVM in de gaten of volg www.dar.nl/coronavirus en social media van Dar.

Voor meer informatie kijken inwoners op www.dar.nl/coronavirus. Voor vragen nemen inwoners contact op met het klantencontactcentrum van Dar. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via 024-376000 of info@dar.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden