CYNBEL brengt laatste single uit

Nijmegen - De Nijmeegse band CYNBEL brengt allerlaatste liedje uit. De single Kosmonauts verschijnt vrijdag 20 maart.

Vrijdag 20 maart brengt de band CYNBEL hun laatste single uit. De band, die in 2018 de debuut-EP uitbracht, brengt daarmee ook direct het laatste liedje uit. De afgelopen jaren tourde de band door heel Nederland en verzorgde onder andere de supports van Kensington, Golden Earring en Stereophonics. Verder trad de band op in Paradiso, Doornroosje, Luxor Live en op festivals als Bevrijdingspop Zutphen en Huntenpop. Genoeg successen maar toch hangt de band na zeven jaar de instrumenten aan de wilgen.

De band zal naast de single Kosmonauts nog een laatste eindshow geven op de plek waar ze als band ooit begonnen zijn: de Hofnar in Aalten. Wanneer die eindshow plaatsvindt, is met de ontwikkelingen rondom het coronavirus nog even de vraag.

Ggezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus, trokken wij meteen de conclusie om onze show op zaterdag 11 april niet te laten doorgaan”, verklaart Tim Arets, manager van de band. “Er zijn belangrijkere zaken dan zo’n eindshow. De voorbereidingen nemen we mee naar een vervolgdatum. We hopen voor nu dat iedereen veilig is en veilig blijft.”

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden