Jos van der Knaap, coördinator 'Koffiepunten voor de Voedselbank' van Lionsclub Wijchen (rechts), overhandigt symbolisch 570 pakken koffie aan Ernie Drissen, voorzitter bestuur Voedselbank Wijchen-Beuningen (midden) en Peter Coolen, algemeen coördinator Voedselbank Wijchen-Beuningen (links).
Jos van der Knaap, coördinator 'Koffiepunten voor de Voedselbank' van Lionsclub Wijchen (rechts), overhandigt symbolisch 570 pakken koffie aan Ernie Drissen, voorzitter bestuur Voedselbank Wijchen-Beuningen (midden) en Peter Coolen, algemeen coördinator Voedselbank Wijchen-Beuningen (links). (Foto: )

Pakken koffie voor de Voedselbank

Wijchen - Lionsclub Wijchen heeft symbolisch honderden pakken koffie overhandigd aan de Voedselbank Wijchen-Beuningen.

Douwe Egberts heeft de koffie beschikbaar gesteld aan de Voedselbank nadat in een gezamenlijke actie van Lionsclub Wijchen en de Voedselbank in de Wijchense supermarkten en de HEMA in januari een inzameldoos heeft gestaan. Er zijn ongeveer 600.000 punten geteld die er met elkaar weer voor zorgen dat de Wijchense mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank regelmatig kunnen beschikken over een pak koffie. De Lionsclub en de Voedselbank danken alle mensen die hun koffie- en theepunten in de betreffende dozen hebben gedaan.

Voor volgend jaar staat er weer een inzamelactie te wachten, dus een oproep aan iedereen om de punten die op de pakken DE-koffie en -thee staan uit te knippen en te bewaren.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden