Foto: Edar / Pixabay CC0

Vragen of praten? Bel de Stiplijn

Nijmegen - Het coronavirus heeft de samenleving in zijn grip. Kwetsbare mensen lopen extra risico. Niet alleen voor hun gezondheid maar ook door het thuis te zitten. Gelukkig brengt de situatie ook veel goeds naar boven: bewoners en organisaties zorgen voor elkaar.

Als je vragen hebt, wilt praten of buurthulp nodig hebt, bel dan met de Stip-lijn bellen op 024-3502000. Je kan bellen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

De kinder-, jongeren- en opbouwwerkers zijn zoveel mogelijk in contact met mensen. Ze zoeken daarbij nieuwe manieren om contact te leggen en activiteiten online door te laten gaan. Wil je contact opnemen met de werker bij jou in de buurt? Kijk dan op www.bindkracht10.nl.

Mensen die vragen hebben over geldzaken kunnen de Android-app Budget de Baas downloaden in de Play-store. Je kunt met de app direct een vraag stellen aan een van de financiële coaches. Ook kun je een brief fotograferen en opsturen. Je krijgt dan uitleg over wat je kunt/moet doen. EN je krijgt tips over je financiën.

De website www.bindkracht10.nl wordt telkens aangepast met de nieuwste ontwikkelingen. Je vindt daar ook tips om hulp te vragen of andere mensen te helpen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden