Pokerkampioenschap online

Pokerkampioenschap online

Nijmegen - Voor vrijdag 20 maart stond het Pokerkampioenschap van Nijmegen op de agenda. Vanwege de coronacrisis is de voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker in Bistro Zalen ‘t Zwaantje geannuleerd. Toch ging het pokerkampioenschap door maar dan online. "Omdat de horeca in deze tijd zwaar geraakt wordt door de gevolgen van het coronavirus, doneert het ONK Poker 1 euro per deelnemer aan de speellocatie waar het kampioenschap eigenlijk plaats zou vinden", aldus de organisatie.

"De animo voor het Online Pokerkampioenschap van Nijmegen was enorm. Er werd tijdens dit pokertoernooi niet om geld gespeeld, maar puur om de eer en het spelplezier. Toen de registratie gesloten was stonden er maar liefst 267 pokerliefhebbers op de deelnemerslijst en is 267 euro opgehaald voor Bistro Zalen ‘t Zwaantje."

Na ongeveer 4 uur online pokeren was het Ferdi Ramdien die won en zich een jaar lang de Pokerkampioen van Nijmegen mag noemen. Daarnaast kwalificeert hij zich met deze prestatie ook voor de landelijke finale van het ONK Poker 2020 op 4 en 5 juli in Ermelo. Op plek twee eindigde Daan Kleuskens. Hij kwalificeert zich samen met Rob Bulthuis (3e) en Irene van Loon (4e) ook voor de finale in juli. Daarnaast werden er nog veertien tickets gewonnen voor de halve finales in juni. De gehele uitslag van het pokerkampioenschap van Nijmegen is hier te vinden:

https://www.onkpoker.nl/onkp/2019-2020/pokerkampioenschap-van-nijmegen

www.onkpoker.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden