Foto: Niels Kenissen

Radio Macaroni voor Nijmeegse thuisblijvers

Nijmegen - Het Zusje van Debbie start livestream Radio Macaroni voor Nijmeegse thuisblijvers. "Een livestream voor alle Nijmegenaren die wel een portie positiviteit kunnen gebruiken", aldus de initiatiefnemers.

Minimaal drie keer per week live vanuit het Honigcomplex met DJ-sets, live-optredens en een talkshow over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Waarom Radio Macaroni? "Nadat we onze eigen evenementen moesten annuleren, wilden we zeker niet bij de pakken neerzitten en zijn we gaan kijken wat er op dit moment nog wél mogelijk is", verklaart Moniek Klabbers, die eerder betrokken was bij Het Zomerkwartier en nu bij Club Goud en Oddstream. "Doordat het sociale leven in de stad stil ligt en veel mensen uit de evenementensector thuiszitten is er opeens heel veel ruimte voor iets nieuws. Al vrij snel hebben we dan ook de handen ineen geslagen met een aantal vaste partners en samen hebben we Radio Macaroni in één week tijd tot leven gewekt."

Programma

Tijdens de uitzendingen worden diverse partijen uit de Nijmeegse evenementen-branche uitgenodigd om deel te nemen aan het programma. Vrijdag 27 maart om 17.00 uur trapt het Zusje van Debbie af met haar eigen VrijMibo met Koko Kelly en de Broer van Debbie. Daarnaast zal The Tribe de zaterdagavond hosten, is er op de zondagmiddag een wekelijks terugkerende talkshow met oud-nachtburgemeester Angela Verkuijlen en is pop-duo Clean Pete op woensdag 1 april te gast.

Safety First

Radio Macaroni houdt zich nadrukkelijk aan de richtlijnen die vanuit het RIVM en de overheid worden gegeven. Er is een eigen veiligheidsprotocol opgesteld waaraan alle programma-partners zich houden.

Waar te zien?

De komende weken wordt er minimaal drie keer per week live uitgezonden vanuit het Honigcomplex. De uitzendingen zijn live te volgen via Radio Macaroni op Facebook en Instagram en daarna ook terug te kijken op YouTube.

Facebook: https://www.facebook.com/radiomacaroni

Instagram: https://www.instagram.com/radiomacaroni

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC14KN80VGXBAVAP3KuXhgMw

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden