Kaarsen branden in de Antonius van Paduakerk.
Kaarsen branden in de Antonius van Paduakerk. (Foto: Beppie Peters)

Pasen met de Antonius van Paduakerkgemeenschap

Nijmegen - In kerken vinden voorlopig geen bijeenkomsten plaats. Het is ook stil en leeg rondom de Antonius van Paduakerk in Nijmegen.

De kerkgemeenschap wil wel graag tegemoet komen aan de behoefte van mensen om in de Goede Week en op Paaszaterdag iets van de kerkelijke paasrituelen vanuit huis te beleven. Daarom kan men in de Goede Week online twee vieringen volgen: op Goede Vrijdag 10 april is de meditatieve kruiswegviering om 15.00 uur en op Paaszaterdag 11 april om 21.00 uur de paaswake. Beide vieringen zijn online te volgen via www.avpnijmegen.nl.

"U bent van harte uitgenodigd om op deze manier met elkaar verbonden te zijn en samen toe te leven naar Pasen, het feest van hoop en nieuw leven."

Verder is het kerkgebouw vanaf Palmzondag 5 april tot en met Paaszondag 12 april elke dag open zodat belangstellenden een kaarsje kunnen opsteken en een moment van bezinning en/of gebed kunnen hebben. Uiteraard op gepaste afstand (minimaal anderhalve meter) van elkaar. En bent u verkouden, blijf thuis!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden