Thiemeloods bestaat 5 jaar: 'Thiemeloods Stroomt'

Nijmegen - De Thiemeloods bestaat 5 jaar. ‘We hebben al vijf jaar voor veel mensen mooie en leuke dingen kunnen faciliteren. Ook zijn we al vijf jaar een onafhankelijk podium en een prachtige plek om iets te vieren en willen dat blijven ook."

"Maar helaas: ook het zaadje dat een boompje werd en verder wil groeien heeft plots lange tijd geen water meer. Vanaf 1 maart stroomden de eerste annuleringen al binnen en medio maart hebben ook wij de deuren moeten sluiten. De geboekte reserveringen en mooie evenementen hebben we moeten annuleren en de afzeggingen komen nog steeds binnen."

"Creatief en trots kijkt de Thiemeloods naar haar boompje en gaat niet bij de pakken neerzitten! Nieuwe kleine zaadjes worden op dit moment geplant en de loods is een doneeractie gestart zodat iedereen symbolisch kan helpen deze water te geven! " Kijk op doneeractie.nl bij Thiemeloods.

De Thiemeloods is gestart met Thiemeloods Stroomt! Via live en streaming-evenementen willen ze de band met iedereen die de Thiemeloods een warm hart toedraagt niet verliezen. Live vanuit de bovenzaal.

Wat kun je verwachten? Elke avond (op zondag ook in de middag) een show, met steeds een verschillende uitvalshoek of sfeer, steeds met afstand de meest aparte muziek, poëzie en theater. Met enthousiaste medewerking van DJ’s van De Platenbus, Vintage Vinyl, Vintage Sound System en ook via Club Goud worden verzoekuurtjes voor de zorgcentra samengesteld, waarbij op afstand online contact wordt gezocht met de luisteraars.

Op de website en social media worden deze evenementen aangekondigd met link naar de live uitzending: www.twitch.tv/vintagesoundsystem

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden