Foto:

WoonkamerBingoShow WC Dukenburg

Nijmegen - De WoonkamerBingoShow, is een bingoshow voor inwoners van Nijmegen en omgeving. De bingo kun je via een livestream volgen en speel je in huiselijke kring. Iedereen die houdt van een spelletje spelen én de ondernemers van winkelcentrum Dukenburg een warm hart toedraagt, kan meespelen door bingokaarten te bestellen via de ticketshop:

www.woonkamerbingoshow.nl/dukenburg

Een enthousiaste presentator geeft prijzen weg van verschillende winkels uit Dukenburg. Vrijdag 22 mei van 19.30 tot 21.00 uur.

Tijdens de bingo met elkaar kletsen via de live chatroom, het kan allemaal tijdens deze unieke knotsgekke 'Dukenburg' bingoshow.

Ben jij één van de gelukkige met een vol bingorijtje, dan bel je naar de spelhost en ben je live te horen voor alle andere bingospelers. Een bingoshow met hilarische verrassingen en geweldige prijzen, leuk voor jong en oud.

Bingokaarten zijn te koop vanaf € 5,00 per stuk of een familiepakket van 4 bingokaarten voor € 17,50. De prijzen die te winnen zijn, zijn ingekocht bij de ondernemers van winkelcentrum Dukenburg.

De prijzen zijn o.a.:

Cadeaubon van Sporthuis Staal € 100,00

Cadeaubon van Van Haren € 75,00

Cadeaubon van Ici Paris € 50,00

Cadeaubon van Van Os Tassen € 75,00

Cadeaubon van Hunkemöller € 50,00

Cadeaubon van Verhulst Casuals € 75,00

Cadeaubon van Durlinger € 75,00

Cadeaubon van Jeans Centre € 50,00

Cadeaubon van Miss Etam € 75,00

Cadeaubon van Only € 50,00

Naast deze prijzen worden er nog extra prijzen verloot tijdens de ‘Lucky Nummer’ trekkingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden