Expo Bart weer open vanaf 5 juni

Nijmegen - Expo Bart op het Honigcomplex in Nijmegen opent de deuren weer. De expositie Modellenfabriek met werken van Johannes Langkamp is verlengd en van 5 t/m 28 juni wekelijks te bezoeken op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 12.00 en 17.00 uur.

De afgelopen maanden maakte Johannes elke week één model: een ruimtelijke schets die hem de mogelijkheid geeft om zonder concessies te experimenteren. De modellen geven een persoonlijke inkijk in zijn gedachtegang en zienswijze. "Het kleine formaat van deze modellen laat uitproberen en falen toe. Werkt het niet? Door naar het volgende. Ook de mislukkingen dragen bij aan nieuwe, betere ideeën. Ze komen echt van mijn hand, gemaakt aan mijn tafel", aldus Johannes.

Op zaterdag 6 juni en zondag 28 juni is Johannes aanwezig en neemt hij publiek graag mee op tour door de expositie waarbij hij je meer vertelt over de totstandkoming van zijn werk. Reserveren is niet nodig.

Maatregelen coronavirus

"Door een aantal maatregelen te treffen zorgen wij ervoor een bezoek aan Expo Bart corona-proof is. Er mogen maximaal 6 personen tegelijkertijd binnen zijn. Als het vol is, vragen we de bezoeker om even buiten te wachten. Omdat de expositie van Johannes interactief is krijgt publiek handschoentjes waarmee de modellen bedient kunnen worden."

www.expobart.nl

www.facebook.com/expobart

www.instagram.com/expobart

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden