Foto:

Raambezoek voor 63-jarig echtpaar

Beek - Op 9 mei 1957 stapten de heer en mevrouw Van Dooren in het huwelijksbootje. Dat was onlangs 63 jaar geleden. Mevrouw Van Dooren verblijft op afdeling De Sterrenberg van Kalorama in Beek. Door het coronavirus zag het er naar uit dat het echtpaar hun trouwdag zonder elkaar moest vieren. Maar met inzet van de activiteitenbegeleiding en medewerkers van afdeling De Sterrenberg kon het echtpaar elkaar treffen.

Met goedkeuring van het crisisteam van Kalorama vond er een raambezoek plaats. Met inachtneming van de hygiënemaatregelen, maar dat mocht de pret niet drukken. Het werd een feestelijk en ontroerend bezoek en weerzien.

Hulde aan hun 63-jarige huwelijk, hulde aan het echtpaar en hulde aan de inzet van alle betrokkenen! De heer van Dooren: “Wat jullie voor ons hebben gedaan mag gerust in de krant. Ik weet niet hoe ik u moet bedanken voor deze bijzondere middag. Ik kan niet zeggen wat dit voor mij heeft betekend. Deze dag zal lang in mijn geheugen blijven. Ik bedank ook het volledige personeel van de Sterrenberg voor de goede zorg.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden