TussenTijd #3: Huidhonger

Nijmegen - Samen met de Nijmeegse theatergezelschappen Cie. Perelman, TG de Winter en TG Greppel presenteert arthouse LUX de 6-delige online serie ‘TussenTijd’. Aflevering #3 Huidhonger draait om het verlangen naar aanraking, naar fysiek contact.

Wat gebeurt er met het diepmenselijke verlangen naar nabijheid, intimiteit en seks in tijden van isolatie en contactloosheid? Welke vormen neemt dit aan in deze bizarre tijden? Het gevoel ‘huidhonger’ werd afgelopen week officieel erkend door het RIVM.

In een 6-delige serie staan afwisselend de Nijmeegse theatergezelschappen Cie. Perelman, TG de Winter en TG Greppel centraal. Ze illustreren op geheel eigen wijze hoe zij in tijden van corona omgaan met actuele onderwerpen zoals huidhonger, angst, isolatie, verbinding, hoop, tijd en de toekomst.

Elke twee weken maken ze een korte video, deze wordt gedeeld op de Facebookpagina van LUX. Woensdag 27 mei om 20.30 uur wordt de derde aflevering van TussenTijd uitgezonden via https://www.facebook.com/LUXNijmegen/

Uitzending gemist? Aflevering#1 Angssst en #2 Tijd Kwijt zijn terug te kijken op het YouTube-kanaal van LUX.

LUX bij je thuis

Dit programma is onderdeel van de online reeks ‘LUX bij je thuis’. Nu LUX voor langere tijd gesloten is worden regelmatig programma’s gedeeld via online kanalen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden