Trainen bij hockeyclub Union

Nijmegen - Bij de Nijmeegse hockeyclub RKHV Union worden sinds de meivakantie hockeytrainingen verzorgd voor de jeugdigen tot en met 12 jaar en voor de leeftijdsgroep 13-18 jaar. Sinds 11 mei zijn daar de seniorenteams bijgekomen.

De buitensportactiviteiten vinden plaats in nauw overleg met de gemeenten Nijmegen, Heumen en Mook-Middelaar en volgens de recentste RIVM-richtlijnen.

"De gemeente Nijmegen levert zogeheten coronakits, handschoenen, dranghekken en fietsstallingen om ons te helpen de fiets- en looproutes duidelijk te hebben en om duidelijke kiss & ride zones voor halen en brengen te creëren", aldus Union-bestuurder Peter-Paul Biermans.

"De club zoekt sportieve en enthousiaste keepers en spelers. De gezelligste hockeyclub van Gelderland ontvangt je met open armen. Ben je op zoek naar gezelligheid en een sportieve uitdaging? Bij ons kun je nieuwe hockeyvrienden maken en krijg je een tweede familie. Uit een ledenenquête blijkt dat de kernwaarden 'gezellig', 'vriendelijk' en 'ontspannen' het beste bij ons passen. Iedereen is welkom, met of zonder hockey-ervaring."

Zo is de club op zoek naar keepers voor het dames (jong) senioren team, jong heren senioren team, jongensteam A-leeftijd en meisjesteams D-leeftijd. Ook spelers voor de jong heren en dames senioren teams zijn welkom. Voor meer informatie: tel. 06 - 51587024 of peter-paul.biermans@hetnet.nl of bestuur@unionhockey.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden