Supermarktmanager Robert Bouwman is trots op de vernieuwde AH aan de Van Schevichavenstraat. (Foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves)
Supermarktmanager Robert Bouwman is trots op de vernieuwde AH aan de Van Schevichavenstraat. (Foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves) (Foto: )

Opening vernieuwde AH Van Schevichavenstraat

Nijmegen - De vernieuwde Albert Heijn aan de Van Schevichavenstraat in Nijmegen is woensdag 20 mei open gegaan.

De supermarkt heeft het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn met veel aandacht voor vers, lekker en gezond eten. De winkel heeft een grote broodafdeling gekregen en de nieuwste snufjes zoals elektronische schapkaartjes.

Supermarktmanager Robert Bouwman: “De verbouwing is binnen de bestaande muren gebleven, maar met de nieuwe inrichting oogt het veel ruimtelijker. Onze broodafdeling is een stuk groot geworden met meer assortiment.” Naast de nieuwe inrichting heeft de winkel ook elektronische schapkaartjes en dry misting, de fijne verneveling van water om groente en fruit langer vers te houden.

1,5 meter

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken zijn er plexiglas schermen bij de kassa’s en hesjes voor vakkenvullers om aandacht te vragen voor het houden van 1,5 meter afstand. Ook mag er maximaal één klant per 10 m2 in de winkel aanwezig zijn en is het gebruik van een winkelwagen verplicht. Albert Heijn doet een dringend beroep op klanten om zoveel als mogelijk gebruik te maken van zelfscan en de boodschappen met pin of mobiele telefoon af te rekenen. Robert Bouwman: “Zo beperken we hand-op-hand contact, in lijn met het advies van het RIVM”.

Meer informatie over genomen maatregelen en de nieuwste updates staat op www.ah.nl/samen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden