Foto:

Shop, Surf & Win Weken

Nijmegen - De ondernemers van Winkelcentrum Dukenburg bundelen hun krachten voor de Shop, Surf & Win Weken van maandag 1 t/m zondag 28 juni. "Bij iedere aankoop in één van onze winkels ontvangt u een actievoucher, hiermee maakt u kans op één van de vele prijzen."

"We zijn blij u weer te mogen verwelkomen en trakteren op gratis producten! Wilt u kans maken op één of meerdere leuke prijzen, kom dan naar winkelcentrum Dukenburg. In ons winkelcentrum zijn tal van maatregelen getroffen om onze bezoekers op een veilige en verantwoorde manier te kunnen ontvangen."

"Maak kans op een gratis worst, kip, koekjes, sokken, T-shirt, thee, snoeptomaatjes, chocolade, fashioncheques, doucheschuim, haarproducten, cadeaubonnen en nog veel meer! Meer dan 500 kansen op één van deze gratis producten, u kunt zo vaak meedoen als u wilt."

Om deel te nemen aan de actie dient u de unieke wincode op het ontvangen voucher te activeren via de Dukenburg facebookpagina. Als op uw code een prijs gevallen is, na het activeren, dan ontvangt u een e-mail. Met deze e-mail kunt u uw prijs ophalen in de desbetreffende winkel.

www.winkelcentrumdukenburg.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden