Meiden MO15 van SV Orion trainen met 1,5 m afstand.
Meiden MO15 van SV Orion trainen met 1,5 m afstand. (Foto: Ivor Straetemans)

SV Orion MeidenZomer

Nijmegen - SV Orion en de FlowSmederij verzorgen deze zomer de MeidenZomer. Meiden uit Nijmegen en omgeving kunnen meedoen met sportieve activiteiten tijdens de Meidenweek of de Meidentraining. De activiteiten zijn bedoeld voor zowel voetbalsters als niet-voetbalsters.

Tijdens de Meidenweek gaan de deelneemsters in een groep elke dag 2,5 uur aan de slag met sport- en teambuildingsactiviteiten. "We gebruiken leuke voetbalspelen en andere sporten, zoals bootcamp. Daarnaast gaan we gericht aan de slag met positief denken, het verstevigen van het zelfvertrouwen en het versterken van de veerkracht."

Wil je gewoon lekker iedere dag een uurtje sporten (denk onder meer aan voetbal en bootcamp)? Dat kan bij de Meidentraining.

Er zijndrie leeftijdsgroepen:Meiden onder de 13; Meiden onder de 17 en Meiden Plus (voor meiden met fysieke of mentale uitdagingen die extra begeleiding of aangepast spelvormen wensen).

Deelname aan de Meidenweek kost 135 euro (Meiden Plus 150 euro). De Meidentraining kost 3 euro per uur (voor Meiden Plus 7,50 euro per twee uur). SV-Orion en de FLowSmederij stellen elk per Meidenweek of Meidentraining één gratis plek beschikbaar voor meiden die het niet breed hebben.

Met vragen kun je contact opnemen met de FlowSmederij, tel. 024-2340240.

Meer info, het inschrijfformulier en het actuele schema:  

https://www.flowsmederij.nl/sv-orion-meidenzomer.asp?dc=20032&Cat=2014&Mnu=2000

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden