Logo brugnijmegen.nl


Janneke van Bergen

Knappe Angie zoekt baas

Dit is Angie, een knap gesteriliseerd teefje (kruising) van 6 jaar oud. Angie is vanuit Portugal naar Nederland gekomen omdat ze in Portugal geen kans op overleven had. Haar leven daar heeft ze aan een ketting doorgebracht bij een boer. Toen deze geen zorg meer voor haar wilde dragen, bracht hij Angie naar het dodingsstation.

Gelukkig werd zij daar op tijd weggehaald en is haar nieuwe fijne leven in Nederland begonnen. Ze is al erg goed gewend hier en is ontpopt tot een hele lieve, vriendelijke, vrolijke en sociale hond. In het begin kijkt ze even de kat uit de boom, maar als ze eenmaal gewend is, dan vindt ze het heerlijk om te knuffelen en kusjes te geven. Angie is een tevreden dametje, die binnenshuis vrij rustig is en zodra ze de riem hoort al startklaar staat om een wandeling te maken.
Angie verblijft momenteel bij een opvanggezin en is er helemaal klaar voor om naar haar definitieve huisje te gaan.
Wie geeft dit lieve en vrolijke dametje dat liefdevolle thuis?Is Angie helemaal jouw match? Maak dan een zoekprofiel aan op www.verhuisdieren.nl om te zien of jullie een match zijn.
Nadat je supporter bent geworden van stichting Verhuisdieren, krijg je de gegevens van het huidige baasje in het profiel van het huisdier te zien.

www.verhuisdieren.nl

Reageer als eerste
Meer berichten