Mondkapjes van Fraenck
Mondkapjes van Fraenck (Foto: rechtenvrij)

Duurzame Mode 025 lanceert FACEMASKS 025:

Nijmgegen - Vanuit Duurzame Mode 025 hebben Arnhemse en Nijmeegse ontwerpers de handen ineengeslagen voor een collectie duurzame, herbruikbare en modieuze mondkapjes die vanaf deze week te koop zijn bij diverse verkooppunten in Arnhem en Nijmegen.

De mondkapjes van de collectie FACEMASKS 025 zijn gemaakt van reststoffen, gerecyclede en vintage stoffen. De mondkapjes worden lokaal, in de eigen regio geproduceerd. De deelnemende Arnhemse ontwerpers zijn Fraenck, FUNDIES, Hempje, Hul le Kes en Mirte Engelhard. Vanuit Nijmegen doen de ontwerpers Anna Treurniet, Roumans, Schrav mee, naast *DIED* uit Aalten.

De mondkapjes zijn vanaf deze week te koop bij Museum Arnhem/De Kerk, Dudok Arnhem, Stationshuiskamer Arnhem Centraal, Rozet, Arnhem Store, Van Nature Nijmegen en VVV Nijmegen.

Met de aanschaf van een FACEMASK 025 helpt de consument niet alleen de zichzelf en het milieu, maar ook lokale ondernemingen en ontwerpers die door de corona crisis een zware periode doormaken.

Over Duurzame Mode 025
Duurzame Mode 025 heeft als doel om het huidige mode ecosysteem in de 025- regio (Arnhem/Nijmegen) te versterken, verbinden en profileren. Duurzame Mode 025 wil laten zien hoeveel er eigenlijk gebeurt in de regio van Arnhem en Nijmegen op het gebied van experiment, innovatie en duurzaamheid in de mode. Duurzame Mode 025 is tot stand gekomen met betrokkenheid van o.a.: het ministerie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, provincie Gelderland, gemeente Arnhem en gemeente Nijmegen.

www.duurzamemode025.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden