Rode Marikens op zoek naar leden


Leden van Red Hat Society Rode Marikens van Nimwegen tijdens het vijfjarig bestaan in september 2019.
Leden van Red Hat Society Rode Marikens van Nimwegen tijdens het vijfjarig bestaan in september 2019. (Foto: )

Rode Marikens op zoek naar leden

Nijmegen - Red Hat Society Rode Marikens van Nimwegen heeft sinds maart vanwege het coronavirus alle bijeenkomsten geschrapt. Maar nu de regels zijn versoepeld, staat voor zondag 5 juli een picknick in het Goffertpark in Nijmegen op het programma. Voor een kennismaking en vrijblijvende informatie bent u welkom tussen 13.30 en 14.30 uur. Bij slecht weer wijken de Rode Marikens uit naar een geschikte binnenlocatie. 

"Er is gekozen voor een activiteit in het Goffertpark omdat dáár de RIVM voorschriften van social distance probleemloos kunnen worden nageleefd. Belangstellende actieve dames (50+ en 50-) uit Nijmegen en omgeving zijn van harte welkom om mogelijk ons gezellige chapter te versterken. Ook eind veertigers kunnen aansluiten. De wereldwijde dresscode is voor 40ers Pink dress, de dresscode voor 50ers is Rode hoed en Paarse outfit", aldus Fiep Gesthuizen. 

Het Rode Marikens Chapter wil graag het ledenaantal uitbreiden. Elke nieuw lid kan geheel vrijblijvend kennismaken en een gratis proeflidmaatschap aangaan. Voor meer informatie: info@rodemarikensvannimwegen.nl of tel 06-15855844.

www.rodemarikensvannimwegen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden