Fotowedstrijd 'Samen sterker'

Nijmegen - De Euregio Rijn-Waal is dit jaar weer op zoek naar creatieve fotografen die mee willen doen aan de jaarlijkse fotowedstrijd. Het thema is dit jaar 'Samen sterker' en de wedstrijd staat open voor alle inwoners van de Euregio Rijn-Waal.

Door samen thuis te blijven kon de Nederlands-Duitse grens als een van de weinige Europese grenzen open blijven. Hebben u en uw gezin op oma´s verjaardag voor haar gezongen in de tuin of voor het raam? Heeft u voor uw buren boodschappen gedaan? Geniet u nu extra van bezoekje over de grens? Laat zien hoe u de afgelopen maanden heeft beleefd, wat u bijzonder heeft gemist of wat nu weer kan. Kortom; laat zien hoe u de afgelopen maanden 'samen sterker' was en maak kans op een mooie prijs.

Iedere deelnemer kan maximaal drie foto’s inzenden. Deze dienen digitaal óf afgedrukt (min. formaat 13 x 18 cm) te worden ingezonden en moeten voorzien zijn van titel, plaats van opname, naam, telefoonnummer en e-mailadres van de fotograaf.

Het Dagelijks Bestuur van de Euregio Rijn-Waal kiest dit jaren samen met inwoners van de Euregio Rijn-Waal de mooiste foto’s uit. De winnaars krijgen begin december bericht. De twee mooiste inzendingen uit Nederland en die uit Duitsland worden met een geldprijs van respectievelijk 200 en 100 euro beloond. Over de uitslag van de fotowedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.

Voor alle ingeleverde foto´s verkrijgt de Euregio Rijn-Waal de gebruikersrechten onder naamsvermelding van de fotograaf. De ingeleverde foto´s worden eigendom van de Euregio Rijn-Waal.

De foto´s kunnen tot 1 oktober 2020 digitaal naar info@euregio.org of in een gesloten enveloppe onder vermelding van 'Fotowedstrijd' ingestuurd worden naar Euregio Rijn-Waal, Postbus 220, 7040 AE ´s-Heerenberg.

Alle informatie over de fotowedstrijd kunt u nalezen op www.euregio.org/fotowedstrijd2020

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden