'Zomer van 2020' in De Vereeniging

Nijmegen - Tijdens de 'Zomer van 2020' kun je in en bij De Vereeniging in Nijmegen genieten van sprankelende programma’s. Zondag 12 juli en zondag 2 augustus worden bezoekers door rondleiders meegenomen door de Vereeniging in een unieke verrassingswandeling, inclusief drie mini-concertjes.

In totaal duurt de rondleiding 1,5 uur en eindigt in de Concerttuin waar een drankje en een hapje wordt geserveerd. Gedurende de rondleiding door het Concertgebouw zijn er ‘stops’ in de grote zaal, kleine zaal en artiestenfoyer met muziek van verschillende genres. Er is ruimte voor 35 deelnemers. Bij grote belangstelling vinden extra verrassingsroutes plaats. Meer info en tickets: sedv.nl/weerzien

Vrijdag 10 juli brengt het Phion Koperseptet een klassiek zomerconcert met muziek van onder meer Kurt Weill en Richard Strauss. Sven Ratzke komt vier keer naar De Vereeniging met het programma Ratzke’s Zomernachten’. In de concertzaal brengt Ratzke een speciaal voor Nijmegen samengesteld programma met zijn favoriete nummers en hilarische verhalen. Te zien op 18, 19, 25 en 26 juli. De hele zomer is de Concerttuin geopend.

Kijk voor het hele programma op sedv.nl/zomer2020

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden