Bourgondisch tafelen bij de boer midden in de natuur

Wijchen - Bij Tafelinhetland kun je lunchen en dineren midden in een weiland. De eerste gastlocatie is Kaasboerderij de Diervoort in Wijchen (t/m 19 juli), de tweede gastlocatie is HARM’s Hoeve in Malden (van 24 juli t/m 2 augustus).

Op het menu staan uitsluitend verse en pure producten van lokale boeren. Om de twee weken verplaatst het pop-up restaurant naar een andere boer met zijn eigen specialiteit. "Als je reserveert bij Tafelinhetland steun je niet alleen de lokale boeren en horeca, maar kun je ook coronaproof uit eten. Er is meer dan genoeg ruimte om op afstand van elkaar te dineren. Door de ruimte, de rust en prachtige uitzichten ervaar je het ultieme vakantiegevoel!"

"Ben je benieuwd naar de oorsprong van je eten of drinken? De boeren geven je graag een rondleiding en leggen vol passie uit welke processen er komen kijken bij het ontstaan van het product."

Tafelinhetland ondersteunt textielkunstenaars die door de coronacrisis onder druk zijn komen te staan. Stichting Textielprojecten heeft als doel textielkunstenaars een podium te geven en de kunst bij een breed publiek onder de aandacht te brengen.

Meer info en online reserveren: www.tafelinhetland.nl

Lees ook

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden