Foto: Lidy Stuit

De Kledingbank Nijmegen ontvangt donatie

Nijmegen - De Kledingbank in Nijmegen heeft een donatie van 1000 euro ontvangen van financieel advieskantoor AXN Groep BV uit Beuningen en Nh1816 Verzekeringen.

Hans Ooms (directeur/eigenaar van AXN Groep) vertelt: “Wij vinden het belangrijk om als lokale onderneming betrokkenheid te tonen bij de mensen in onze omgeving waar dat hard nodig hebben.

Lidy Stuit, buurvrouw en klant van het AXN kantoor, werkt als vrijwilliger bij de Kledingbank en bracht de noodzaak van het goede doel onder zijn aandacht. "In onze financiële sector zijn de gevolgen van de lockdown minder merkbaar. Daar zijn we dankbaar voor, maar het verplicht ons moreel gezien ook om bij te dragen aan doelgroepen waar de crisis wel veel gevolgen heeft."

Bij de kledingbank in Nijmegen werken uitsluitend vrijwilligers om mensen te helpen die in financieel zwaar weer verkeren en te helpen in de belangrijke basisbehoefte zoals kleding. De donatie wordt dankbaar ingezet voor de klanten van De Kledingbank.

Elyane Dickhaut en Peter Reijers, bestuursleden van De Kledingbank Nijmegen e.o. hebben namens het bestuur de cheque met blijdschap in ontvangst genomen.

Lees ook

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden