Museum Het Valkhof krijgt meerjarensubsidie toegekend

Nijmegen - Museum Het Valkhof – Kam krijgt van de Gemeente Nijmegen voor 2021 een subsidie toegekend van 2.276.000 euro. Het museum is verheugd met de toekenning van deze steun voor haar tentoonstellingsprogramma en activiteiten.

Museum Het Valkhof en haar dochter Museum Kam staan beide aan de vooravond van een verbouwing; om die reden werd hun wens gehonoreerd om vooralsnog voor één jaar te worden beoordeeld (jaar 2021). Museum Het Valkhof – Kam voelt zich gesteund en erkend met de toezegging van ruim 2,2 miljoen euro. De door de commissie genoemde aandachtspunten staan bovendien op één lijn met de reeds ingezette koers van het museum, dat deze ambities al in beknopte vorm presenteerde in zijn Toekomstvisie en die de komende jaren verder uitwerkt.

Hedwig Saam, directeur-bestuurder van Museum Het Valkhof: “We zijn blij en dankbaar met deze toekenning. Ik ervaar het als een steun in de rug van de gekozen toekomststrategie, waarin we ons actief verbinden met de stad. Wij zijn de commissie dankbaar voor de steun en het belang dat zij hechten aan een vernieuwd en gastvrij museum waar iedereen welkom is.”

Het hele rapport is na te lezen op: https://www.nijmegen.nl/diensten/subsidies/subsidie-meerjarige-culturele-programmas/

Meer informatie over Museum Het Valkhof vindt u op: https://tentoonstellingen.museumhetvalkhof.nl/
Lees ook

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden